Ik ben Angela Stolting-Alexander, getrouwd en moeder van 3 kinderen. De dynamiek binnen mijn eigenwijze gezin heeft mij geleerd mijn pad op mijn eigen wijze te bewandelen en tegelijk in verbinding te blijven met de ander.

In deze hectische en veeleisende samenleving met al haar prikkels ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn ruimte op mijn eigen wijze in te nemen, terwijl ik de ruimte van de ander blijf respecteren.

Het leren vertrouwen op mijn intuïtie gebruik makend van humor, spel en creatieve middelen bleek hierbij een krachtig hulpmiddel.

Deze mooie zoektocht en mijn grote interesse in menselijke relaties stimuleert mij om gepassioneerd op zoek te blijven naar kennis en kunde.

Kinderen maken me nieuwsgierig en de manier waarop zij open kunnen staan om met hulp tot nieuwe inzichten te komen ontroert me. De grote glimlach die kinderen op mijn gezicht kunnen toveren door hun onbevangenheid, speelsheid en openheid, gecombineerd met mijn liefde voor kinderen, hebben de keuze om met kinderen te willen werken voor mij gemakkelijk gemaakt.

Mijn droom is dat elk kind de kans krijgt om vol vertrouwen in het leven te staan en de toekomst tegemoet gaat. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

“Droom groot, begin klein, maar vooral begin” Simon Sinek

Opleidingen en cursussen: Ik ben opgeleid tot Psychosociaal Counselor. Daarnaast heb ik mijn diploma coachen van hoogsensitieve mensen behaald. Ik ben een Gecertificeerd kindercoach (behaald bij de Magie van Kindercoaching), lid van de beroepenverening Adiona. Ook ben ik opgeleid tot Sensikids opvoedcoach en aangesloten bij het kwaliteitsregister van Sensikids.

Ik heb diverse cursussen en workshops bijgewoond, waaronder: -NLP -Geweldloze communicatie (met kinderen en pubers) -Mindfulness

Relevante werkervaring naast mijn coachingspraktijk: – ik heb jaren gewerkt in de kinderopvang met kinderen van 0-14 jaar. – ik heb een jaar stage gelopen als supportgever bij Stichting ES (online hulpverlening). – ik ben als vrijwilligster werkzaam bij Stichting ES, waarbij ik bijdraag aan het inwerken van de stagiaires gedurende hun eerste periode bij ES. vanaf januari 2019 zal ik als Senior Pedagogisch medewerker (meewerkend coach op de groep) weer vol passie een aantal dagen per week in de kinderopvang werkzaam zijn.