Ik ben Angela Stolting-Alexander, getrouwd en moeder van 3 kinderen. De dynamiek binnen mijn gezin heeft mij geleerd mijn pad op mijn eigen wijze te bewandelen en tegelijk in verbinding te blijven met de ander. Een uitdagende en niet altijd makkelijke taak in een gezin waarin een ieder op zijn eigen wijze hoogsensitief is. Hoe blij en trots werd ik toen ieders kwaliteiten en valkuilen me steeds duidelijker werden. Ik leerde hoe ik met mijzelf om moest gaan en ik leerde wat de anderen nodig hadden. En opeens waren de stressmomenten steeds minder vaak aanwezig of losten ze sneller op.

In deze hectische en veeleisende samenleving met al haar prikkels ben ik als hoogsensitieve vrouw en moeder op zoek gegaan naar een manier om mijn ruimte op mijn eigen wijze in te nemen, terwijl ik de ruimte van de ander blijf respecteren. Mijn dank gaat uit naar al de familie, vrienden en coaches die me tijdens deze zoektocht bijgestaan hebben. Samen sparren heeft het doorlopen van dit proces makkelijker gemaakt. Al snel werd me duidelijk dat dit is wat ik andere ouders en hun kinderen die worstelen met hun hoogsensitiviteit ook wil bieden.

Het leren vertrouwen op mijn intuïtie gebruik makend van humor, spel en creatieve middelen bleek hierbij een krachtig hulpmiddel.

Deze mooie zoektocht en mijn grote interesse in menselijke relaties stimuleert mij om gepassioneerd op zoek te blijven naar kennis en kunde.

Mijn droom is dat elk mens de kans krijgt om vol vertrouwen in het leven te staan en de toekomst tegemoet gaat. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

“Droom groot, begin klein, maar vooral begin” Simon Sinek

Opleidingen en cursussen: Ik ben opgeleid tot Psychosociaal Counselor. Daarnaast heb ik mijn diploma coachen van hoogsensitieve mensen behaald. Ik ben een Gecertificeerd kindercoach (behaald bij de Magie van Kindercoaching), lid van de beroepenverening Adiona. Ook ben ik opgeleid tot Sensikids opvoedcoach.

Ik heb diverse cursussen en workshops bijgewoond, waaronder: -NLP -Geweldloze communicatie (met kinderen en pubers) -Mindfulness

Relevante werkervaring naast mijn coachingspraktijk: – ik heb jaren gewerkt in de kinderopvang met kinderen van 0-14 jaar. – ik heb een jaar stage gelopen als supportgever bij Stichting ES (online hulpverlening voor mensen met emotionele problemen). – ik ben vrijwilligster bij Stichting ES, waar ik bijdraag aan het inwerken van de stagiaires gedurende hun eerste periode bij ES. – momenteel ben ik werkzaam als Senior Pedagogisch medewerker (meewerkend coach op de groep), waarbij ik vol passie een aantal dagen per week in de kinderopvang werkzaam ben.